KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursu "Wykorzystaj śmieci - zrób Misia dla dzieci"

Serdecznie dziękujemy za wzięcie udziału w Ogólnopolskim konkursie plastycznym „Wykorzystaj śmieci- zrób Misia dla dzieci”. Jury przyznało następujące miejsca: 

I miejsce – Inga Kowalska (oddział przedszkolny w Szkole Podstawowej w Kociszewie) 

       Malwina Naporska (Przedszkole w Różycy) 

II miejsce – Kazimierz Krystyniak (oddział przedszkolny w  Szkole Podstawowej  
                    Kociszewie) 

Wojciech Badura, Mateusz Burchart, Aleksander DepczyńskiNikola Gawęda, Hanna Karczemska, Zuzanna Karczemska, Zofia Klimczak, Maja Kobacka, Oskar Matusiak, Lena Owczarek, Polus Dawid, (oddział przedszkolny, Publiczna Szkoła Postawowa w Inowłodzu) 

III miejsce – Bożydar Kudajewski (Przedszkole Miejskie nr 234 w Łodzi) 

Wojciech Karbowniczek (oddział przedszkolny w Szkole Podstawowej  
Kociszewie) 

 

 

Olga Izydorczyk  

Katarzyna Morawska