KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Uwzględniając reżim sanitarny prosimy przyprowadzać dzieci do 8.30 i odbierać od 15.00 - budynek przy ul. Szczodrego i przy ul. Ziemowita  ...

Bezpieczeństwo uczniów w środkach transportu zbiorowego - wspólny list szefów MEN, MI, GIS   Zasady bezpiecznego korzystania z pojazdów publicznego transportu zbiorowego w trakcie epidemii SARS-CoV2 w Polsce - wytyczne MI i GIS...

1. "Wniosek o przyjęcie kandydata do przedszkola prowadzonego przez miasto Łódź" złożony przez rodziców on-line należy dostarczyć do przedszkola w formie papierowej pierwszego dnia września - dotyczy dzieci nowoprzyjętych. 2.Office 365 - bezpłatny, do pobrania przez rodzica dla każdego ucznia. 3. Koni...

Prosimy o podpisania i dostarczenie do przedszkola zgody na utworzenie konta e-mail dla każdego dziecka (najlepiej na zebranie grupowe).   Zgoda...

Grupy 2020/2021   - dzieci z dawnej grupy V i VI - aktualnie grupa VI - dzieci z dawnej grupy IV - aktualnie grupa V - dzieci z dawnej grupy III - aktualnie grupa IV - dzieci z dawnej grupy II - aktualnie grupa III - dzieci z dawnej grupy I - aktualnie grupa II  - grupa I - dzieci nowozapisane...

Uprzejmie informujemy, że od 1 września 2020 r., przedszkole uruchamia wszystkie oddziały i przyjmuje dzieci zgodnie z rekrutacją na rok szkolny 2020/2021, z uwzględnieniem szczególnych zasad bezpieczeństwa zawartych w rekomendacjach MEN i GIS. Wytyczne GIS  ...

  Zebrania z rodzicami w grupach  Gr. I – 03.09. godz. 16:30 – 17:30  Gr. II – 03.09. godz. 18:00 – 19:00    Gr. III – 01.09. godz.17:00 – 18:00  Gr. V - 01.09. godz. 17:30 – 18:30    Gr. IV - 02.09. godz.17:00 – 18:...

Poniżej List Ministra Edukacji Narodowej Dariusza Piontkowskiego: /uploads/5ed89ff777f8b/newses/73/content/List_MDP_zakonczenie_roku_szkolnego_2019-2020.pdf...

  Zapraszamy do zapoznania się i wspólnego z dziećmi czytania wierszy napisanych przez koleżanki i kolegów z przedszkola w ramach projektu literackiego "Wiersze na cztery pory roku - Lato"      oraz  wcześniejszej  odsłony  "Wiersze na cztery pory roku - Wi...